PESSARIA

Een uterovaginale prolaps is een groot en veelvoorkomend gezondheidsprobleem. Ongeveer drie op de tien vrouwen krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Bij het overgrote deel van deze patiëntengroep biedt pessarium therapie een uitkomst. Het resultaat van de pessaria therapie is voor een groot deel afhankelijk van een goede indicatiestelling en patiëntenvoorlichting. Om deze redenen heeft Medical Dynamics speciaal voor artsen en patiënten, die geïnteresseerd zijn in pessariatherapie, deze webpagina ontwikkeld.

Klik op een van onderstaande pessaria voor uitgebreide informatie.

Er bestaan geen eenduidige indicaties voor het gebruik van de diverse soorten en typen pessaria. De pessaria die gekozen worden verschillen van arts tot arts en zijn meestal afhankelijk van waar men is opgeleid en de opgedane ervaring. De meeste pessaria die Medical Dynamics levert zijn bekend bij de Nederlandse gynaecologen en huisartsen In onderstaand PDF document vindt zowel patiënt als zorgverlener informatie over onze siliconen pessaria.

Patienten kunnen hun voorgeschreven pessarium via de apotheek of huisarts bestellen. Pessariumtherapie wordt door vrijwel alle gynaecologen en huisartsen toegepast. Medical Dynamics biedt een breed assortiment pessaria van non-toxische medische siliconen, volgens de laatste productontwikkelingen binnen de therapie. Het materiaal is biologisch inert en veroorzaakt derhalve geen allergische reacties. De producten zijn veilig en comfortabel over een langere periode.

Wilt u als zorgverlener een pessarium bestellen dan kan dat via: info@medicaldynamics.nl

MXPER