CoolSeal Trinity

De CoolSeal Trinity is een 5mm laparoscopische vessel sealer. Een nauwkeurig chirurgisch instrument voor algemene-, urologische- en gynaecologische chirurgie. “Het 360-graden vermogen van de CoolSeal Trinity’s ‘fine-tipped, dual-action jaws’ maakt precieze dissectie en snelle sealingtijden mogelijk met minimale thermische distributie.

CoolSeal Reveal

De CoolSeal Reveal open sealer/divider/dissector. Dit innovatieve chirurgisch instrument is op maat gemaakt is voor ingrepen, waarbij de ruimte beperkt is en waarbij zichtbaarheid van het operatieveld essentieel is. Het combineert precisie en veiligheid, gebruikmakend van de gouden standaard geavanceerde bipolaire RF-technologie.

JustRight 5mm Stapler

De JustRight™ 5 mm stapler is een interessante innovatie op het gebied van minimaal invasieve kinderchirurgie. Door de gereduceerde instrumentenschacht en de geoptimaliseerde staple lengte, wordt het verkleinen van al uw laparoscopische poorten een realiteit en is het niet meer nodig om te grote instrumenten te gebruiken.

CoolSeal Mini 3mm Vessel Sealer

De CoolSeal Mini™ 3mm Vessel Sealing System met een low power generator, beperkt onbedoelde schade aan aangrenzende weefselstructuren. Het biedt vanwege haar 3mm diameter goed toegang tot nauwe chirurgische holtes en blijft koel. Het is het enige vessel sealing systeem met een pediatrische indicatie dat momenteel op de markt is.