Rigicon Buigbare Penisprothese

De Rigi1O™ Buigbare (semi-rigide) penisprotheseBelangrijkste kenmerken en voordelen

Rigi1O™ protheses zijn ontworpen op basis van jarenlange ervaring binnen de urologie en met maar één ding voor ogen: een innovatief apparaat dat veiligheid en effectiviteit biedt voor u en uw patiënten.

Voor de patiënten

  • Rigide schacht en distaal uiteinde voor een sterke erectie.
  • Hoge buigzaamheid en geheugen voor gemakkelijk en comfortabel verbergen.
  • Rigi10™ hydrofiele buigbare penisprothese blijft bevredigende prestatie resultaten bieden, zelfs na lange cycli van gesimuleerde tests.

Voor de artsen

  • Gemakkelijk te implanteren: Een hoge buighoek kan implantatie met een kleinere incisie mogelijk maken. De verhoogde gladheid met hydrofiele coating kan een gemakkelijkere chirurgische plaatsing bevorderen.
  • Makkelijk op maat te maken: Verkrijgbaar in zes diameters om beter te voldoen aan de anatomische behoeften van de patiënt.
  • Eenvoudig te monteren: SecureFit™-Extenders kunnen eenvoudig worden aangesloten om lengte toe te voegen. Alle diameters zijn voorzien van elk twee verlengmaten (0,5 cm en 1,0 cm).
  • Gemakkelijk te voorkomen van infectie: De hydrofiele coating biedt artsen de vrijheid om de ‘antibiotica’ oplossing van hun voorkeur te kiezen.
  • Flexible Rod Technology™: Flexible Rod Technology™ zorgt voor gemakkelijk buigen en vermijdt ongewenst draaien op de as van het implantaat wanneer een erectie door de patiënt is gewenst. Flexible Rod Technology™ maakt het mogelijk een buighoek van meer dan 135 graden te bereiken, terwijl een natuurlijker erectie gevoel wordt gesimuleerd.
  • SecureFit™ Extenders: Elke Rigi1 0™ hydrofiele buigbare penisprothese wordt geleverd met een set van SecureFit™ Extenders, verkrijgbaar in de maten 0,5 cm en 1,0 cm. SecureFit™-Extenders kunnen eenvoudig aan de flexibele prothese worden bevestigd. De stevige verbinding geeft de arts vertrouwen in een veilige verbinding tussen de extender en de prothese.
  • Hydrophilic Coating: Rigi10™ hydrofiele buigbare penisprothese heeft een hydrofiele coating op alle externe componenten. De hydrofiele coating biedt u de vrijheid om een ‘antibiotica’ oplossing te kiezen. Hydrofiele coating vergemakkelijkt de snelle en sterke absorptie van de gekozen oplossing op het hulpmiddel en kan de implantatie van het hulpmiddel bevorderen.
  • In zes verschillende diameters: De diverse diameter opties van Rigi10™ maken de beste pasvorm voor de anatomische behoeften van elke patiënt mogelijk. Rigi10™-staafjes van 9 mm en 10 mm zijn ontworpen met conische distale tips om implantatie te vergemakkelijken bij patiënten met een smallere of aangetaste corpora cavernosa.

Bent u patiënt en wilt u meer informatie over deze prothese, dan willen wij u doorverwijzen naar uw behandelend uroloog.