4DryField® anti-adhesie en hemostasemiddel in één

De 4DryField® PH te gebruiken bij laparoscopische en open chirurgie. Het is een anti-adhesie en een hemostase middel in één.

Door de combinatie anti-adhesie, hemostase en een lage prijs is het multi-disciplinair op de OK te gebruiken!

4DryField® PH bestaat uit hydrofiele micropartikels die zijn gemaakt uit gezuiverd, plantaardig zetmeel. Door zijn fluïditeit kan de stof eenvoudig en veilig worden aangebracht tijdens operatieve ingrepen. 4DryField® PH bevat geen dierlijke of menselijke deeltjes.
4DryField® PH is gesteriliseerd, pyrogeenvrij en volledig biocompatibel.

WERKING ANTI-ADHESIE:

Door de bijzondere moleculaire structuur van 4DryField® PH zetten de hydrofiele micropartikels zich bij vloeistofopname uit tot een gel. Voor adhesieprofylaxe wordt 4DryField® PH door het bedruppelen met een isotonische zout-oplossing omgezet in gel.
De gel werkt als tijdelijke, mechanische barrière, die chirurgisch getraumatiseerde, mesotheliale (of mesotheel-achtige) vlakken (risicozones voor de vorming van adhesies) scheidt. 4DryField® PH als gel wordt binnen enkele dagen afgebroken door amylase en glucoamylase.

WERKING HEMOSTASE:

Door het absorberen van vloeistof veroorzaakt 4DryField® PH een relatieve concentratie van de eigen stollingsfactoren van de patiënt, wat resulteert in veilige en snelle hemostase.
Zelfs met een 50% verdunning van het bloed, vertoont het door 4DryField® PH geïnduceerde coagulum uitstekende stabiliteit.

DEMONSTRATIEVIDEO’S:

Gebruiksinstructie

Animatie Mode of Action

<--     4DryField video's

  • Endometriose chirurgie
  • Endometriosecyste
  • Laparoscopische hysterectomie
  • Partial nephrectomie
  • Hernia mesh implantaat
  • Hemostase piglab
  • 4DryField bij sectio
Artikelnummeromschrijving
SK0001-EU4Dryfield ® PH 5 x 1 g
SK0003-EU4Dryfield ® PH 3 x 3 g
SK0005-EU4Dryfield ® PH 3 x 5 g
SK0009-EU4Dryfield ® PH 3 x 9 g
LA0038-EU4DryField applicator 38 cm
LA0014-EU4DryField applicator 14 cm