Carter-Thomason II suture system

SLUIT DE TROCART INCISIEPOORT VEILIG EN SNEL

Met het Carter Thomason II trocart incisiepoortsluiting systeem kunt u intuïtief en succesvol trocarts incisies sluiten. Speciaal bij patiënten met overgewicht en obesitas.

DE VERBETERDE “SUTURE PASSER” ZORGT VOOR PRECIEZE CONTROLE EN MAKKELIJKER GRASPING

De nieuwe “suture passer” is een stijve naald, speciaal ontwikkeld om subcutaan weefsel, inclusief fascia en peritoneum vanaf buiten de huid te hechten. De tip heeft een uitschuifbare grasper die de chirurg uit kan vouwen en een open gebied voor veilig en makkelijk ophalen van hechtingen in de buikholte. Wanneer de grasper teruggetrokken is, sealt de tip van de naald om het weefsel te beschermen. Het Carter-Thomason II port closure system XL zorgt voor superieure resultaten voor het sluiten van bariatrische trocart poort incisie poortinsteken.
Het Carter-Thomason II port closure system XL is speciaal ontwikkeld voor minimaal invasieve chirurgie bij morbide obesitas en bariatrische patiënten. De XL versie heeft alle voordelen van het basis- syteem, met additionele features, zoals langere instrumenten voor snel en betrouwbaar volledig fasciaal sluiten bij zwaardere patiënten. Het XL systeem helpt de chirurg om snel het sub- cutane weefsel, fascia en peritoneum te penetreren.
Het helpt om een hernia als gevolg van de insteekpoort te voorkomen bij deze hoge risicogroep!
Het beschikt over 2 extra hechtingsinvoergaten op de 15 mm suture guide. Voor een nog consistenter resultaat bij patiënten met een dikkere buikwand.

Artikelnummer
omschrijving
Carter-Thomason II port closure system
CTI1012P(1) Suture passer, (1) 10/12 mm suture guide
CTI1015P(1) Suture passer, (1) 10/12 mm suture guide, (1) 15 mm suture guide
CTXLP(1) XL Suture passer, (1) 10/12 mm suture guide, (1) 15 mm XL suture guide
CTIISP(1) Suture passer, (1) 15 mm suture gui- de, (1) 15 mm XL suture guide
Carter-Thomason SG with suregrasp technology
CTI 1015SG(1) Suture passer, (1) 10/12 mm pilot guide,(1) 15 mm pilot guide
CTXLSG(1) Suture passer, (1) 10/12 mm XL pilot guide,(1) 15 mm XL pilot guide
CTSGSuture passer