De vidan® 2 videocolposcoop van Schmitz. De hightech aanvulling op gynaecologische onderzoeksstoelen en nu ook als stand alone!

Hoogste precisie door full HD

Bij colposcopie telt elk detail. Met vidan® 2 kunnen beelden in full HD worden weergegeven en wordt de diagnose ondersteund. Ondersteunt alle gangbare interfaces voor integratie in uw eigen netwerk.

Arts-patiëntrelatie

De vrij zwenkbare, draaibare en kantelbare monitor dient voor de optimale weergave van het onderzoek en biedt de mogelijkheid om de patiënt desgewenst aan het onderzoek te laten deelnemen. Hierdoor creëert u vertrouwen en ontstaat er een dialoog met uw patiënt. 

Ergonomie en tijdwinst

De geïntegreerde computer garandeert een snelle en ongecompliceerde back-up van de onderzoeksresultaten. Een geoptimaliseerde, ergonomisch ontworpen werkplek.

vidan® 2 – stand alone

De mobiele videocolposcoop kan flexibel rond de behandelstoel worden geplaatst en zorgt voor comfortabel en efficiënt werken.

De vidan® 2 videocolposcoop is voor mij onmisbaar geworden.

“Het is gemakkelijk in gebruik, de vergrotingsmogelijkheden zijn optimaal en ik kan hem ook goed gebruiken in alledaagse onderzoekssituaties. Ik vind het ook bijzonder praktisch dat de videocolposcoop kan worden geparkeerd om ruimte te besparen. “

— ELKE GROTEGUT-SEMIK

De aankoop van vidan® 2 videocolposcoop heeft zich al terugbetaald.

“Met conventionele colposcopen zou ik aanzienlijk meer tijd nodig hebben voor positionering en scherpstelling dan voor het hele onderzoek met vidan® 2. Bij mij duurt dit slechts 20 seconden, terwijl ik standaard drie foto’s maak, één met groen, één met rood en één met wit licht. Elke patiënt van mij krijgt jaarlijks een colposcopie en indien nodig frequenter. “

— DR. MED. PAATA SARIA

De vidan® 2 videocolposcoop als mijlpaal in gynaecologische onderzoeken.

“Voor mij zal colposcopie een belangrijk diagnostisch hulpmiddel blijven bij gynaecologische onderzoeken. Ondanks intensieve pogingen om cervicale pathologieën door vaccinatie te voorkomen, zal er in de toekomst cytologische en moleculair pathologische bevindingen blijven bestaan, die specifiek moeten worden verduidelijkt door middel van colposcopie en biopsie.”

— PRIM.DR. MICHAEL ROHDE