Verbeter het postpartum hechten van genitaal trauma…

Het Hegenberger Speculum zorgt voor een beter zicht van het genitaal trauma, betere werkomstandigheden voor clinici en een betere patiëntervaring.

“The impact of the solution touches both the health and social dimensions for the mother, and enables the medical staff to do better work. Given how many operations are performed, this is an important solution that could have a high level of positive impact.”

— THE JURY

Vanaf 2 februari elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur gratis live online training gebruik Hegenberger Speculum.
Deze training wordt gegeven door Malene Hegenberger. Kies datum en tijdstip.

Winnaar Deens Design Award 2020!

Het verhaal achter het Hegenberger Speculum

Malene Hegenberger, verloskundige en CEO Hegenberger Speculum:

“Met een achtergrond als verpleegkundige en vroedvrouw, heb ik meer dan 20 jaar ervaring als clinicus op verlosafdelingen in de Verenigde Staten, Denemarken en andere landen. Door de jaren heen heb ik verschillende hechtmethoden gezien, maar het is voor iedereen gebruikelijk dat de procedure van diagnose tot hechten vaak een onnodig langdurige en pijnlijke ervaring voor de patiënt is. In de loop van mijn jaren als clinicus heb ik me herhaaldelijk afgevraagd of er een instrument was dat de vagina overal open kan houden, omdat dit een betere mogelijkheid zou bieden om een diagnose te stellen, de pijn voor de patiënt zou verminderen en de hele procedure aanzienlijk zou verkorten. In 2015 dreef mijn nieuwsgierigheid me eindelijk om een instrument te ontwikkelen die dat kan. Na een paar jaar het ontwerp te hebben ontwikkeld en prototypes te testen, was het Hegenberger Speculum in 2019 eindelijk klaar voor verkoop.”

GynZone

Gynzone is een online obstetrisch leerplatform
voor geboorte-professionals. Meld u aan voor een
proefabonnement en bekijk onder andere video’s
van het Hegenberger Speculum bij klinisch gebruik.

Plaatsen Hegenberger Speculum met tampon

Demo met fantoom