MD10-MD20-MD30 Instrumentenunits

INSTRUMENTENUNIT MD10
De MD10 is een compacte verrijdbare instrumentenunit, uitgevoerd in multiplex met ronde afdekkap om uw materialen stofvrij onder op te bergen. De MD10 is zéér geschikt voor onderzoekkamers waar de beschikbare ruimte beperkt is.
Voor een optimaal gebruiksgemak is de unit onder het bovenblad voorzien van een hoge open ruimte met daarin een uittrekbare instrumentenschaal met indeling. Tevens treft u hier een perspex houder voor wattenstokjes, spatels e.d. aan.
Om infectiegevaar en besmetting van schoon instrumentarium te voorkomen hebben wij de units voor schoon en gebruikt instrumentarium (MD20) van elkaar gescheiden. De MD20 is voorzien van Scan Module bak (30x40cm).

INSTRUMENTENUNIT MD20
De MD20 is een verrijdbare unit voor de afleg van gebruikt instrumentarium en voor de afleg van klein afval. Deze unit is gemaakt van multiplex. Onder de ronde kap kunt u het gebruikte instrumentarium in een scan-module bak (30x40cm) afleggen.
Onderin heeft u een lade die voorzien is van een schopmechanisme, waarin u klein afval kunt deponeren. Het schopmechanisme maakt het mogelijk dat u wattenstokjes, gaasjes e.d. kunt weggooien zonder de unit aan te raken.

INSTRUMENTENUNIT MD30
De MD30 is een verrijdbare unit waarin de aanwezige of nieuw te leveren lisexcisieappara- tuur alsmede een geïntegreerde rookafzuiger is ingebouwd. De apparatuur is via electronica dusdanig geschakeld dat de rookafzuiger aangaat zodra de coagulatieapparatuur wordt bediend. De nalooptijd van de rookafzuiger is instelbaar tot continue afzuigen. Tevens heeft u opbergmogelijkheden voor al uw disposables en accessoires.