Instrumentenunit MD10

4_2_1744_1_174De MD10 is een compacte verrijdbare instrumentenunit, uitgevoerd in multiplex met ronde afdekkap om uw materialen stofvrij onder op te bergen. De MD10 is zéér geschikt voor onderzoekkamers waar de beschikbare ruimte beperkt is.

De unit is uitgevoerd met vier duurzame lades voorzien van een softclosing mechanisme. De bovenste lade is standaard uitgerust met een verwarmingselement voor specula. De temperatuur van dit element kan door middel van tiptoets bediening worden ingesteld en via een led-indicatie worden afgelezen. Onder bovengenoemde verwarmde lade bevinden zich drie grote lades met gescheiden vakken.Een verwarmingssysteem voor de tweede lade is optioneel.

Voor een optimaal gebruiksgemak is de unit onder het bovenblad voorzien van een hoge open verlichte ruimte met daarin een uittrekbare instrumentenschaal met indeling. Tevens treft u hier een perspex houder voor wattenstokjes, spatels e.d. aan.

Om infectiegevaar en besmetting van schoon instrumentarium te voorkomen hebben wij de units voor schoon en gebruikt instrumentarium (MD20) van elkaar gescheiden. De MD20 is voorzien van Scan Module bak(30x40cm).

De MD20 unit is apart verkrijgbaar.